Kokt, marinerad skinka.
Vad är det som är slidväggsfärgat, snorklibbigt och luktar blöta strumpor? Vad är det som är hiskeligt populärt i charkdisken och fullkomligt hatat av alla kassörer? Jo, julskinka. Ogriljerad sådan. En sån där blöt jävel i massa klet - vatten, lagerblad och andra odefinerbara saker - som av någon anledning alltid är klibbig, trots att den befinner sig i en mycket tät plastpåse.
Trots att jag missbrukat våtservetter - jag länsade en hel rulle själv - och försökt peta fram dem till scannern med penna så lyckas jag alltid få en hinna av skinkvatten (låter det inte äckligt?) över hela handflatorna. Och mellan fingrarna, så när man ska sära på dem så blir det ett litet smackande, kräkreflexframkallande ljud. Blä. Usch. Det hjälper inte mig att komma över mitt julskinkehat direkt.
Kokt, marinerad skinka får: 1 av 5
Trots att jag missbrukat våtservetter - jag länsade en hel rulle själv - och försökt peta fram dem till scannern med penna så lyckas jag alltid få en hinna av skinkvatten (låter det inte äckligt?) över hela handflatorna. Och mellan fingrarna, så när man ska sära på dem så blir det ett litet smackande, kräkreflexframkallande ljud. Blä. Usch. Det hjälper inte mig att komma över mitt julskinkehat direkt.
Kokt, marinerad skinka får: 1 av 5
Tyck till.
Trackback