Att lita för mycket på Facebookoraklet.



Det finns saker att lära sig om sig själv på Facebook som man omöjligt kunnat veta annars. Och jag talar inte om fotodokumenterade porrövergrepp på Jesper en midsommarnattskväll eller langoskrig med Petra under en lastbil, allt det där man gör på fyllan då ens rätta jag ger sig till känna. Inte heller om sin fruktansvärda sångröst som kommer fram genom publikfilmade konserter eller grimaser man inte trodde om sitt eget ansikte.
    Jag ska tydligen bli gravid december 2009 (scares the shit out of me, celibat nästa!), kommer att gifta mig med en passionerad kille vid namn Sloan (snacka om att jag kommer att få leta... och leta...), jag är tydligen "tomboyish", har korta och eldiga förhållanden, mina starka sidor är att jag är målinriktad, modig och energisk och en mycket svag sida är att jag är irriterande.
     Allt detta har jag på mindre än en halvtimme lyckats få Facebookquizallvetaren att spå ur mitt liv. Från och med nu kommer alla killar med vanliga svenssonnamn vara rökta och kondomerna kan ni lämna hemma, månaderna går fort till december. Jag litar ju väldigt mycket på spådomar och förutsägelser. Sån är jag. Tydligen. Enligt Facebook.

It's all about timing!



Ha! Den ineffektiva pedanten har gjort det igen! Ja, jag vet att jag har varit helt miserabelt dålig på bloggen, men så mycket har hänt men ändå så lite att skriva om (eller det blev nog bara för jobbigt). Ser på sidan av listen att jag har skrivit i den här versionen av bloggen sedan augusti 2008. Och det senaste kom sista maj. Så, idag är det? HA! Sista juni! Det kommer stå att jag har bloggat i juli också! Om det hade varit ett glapp däremellan (maj - juli) så hade jag nog inte kunnat... gå in på min egen blogg. Någonsin igen. Dags att ta tag i det här. And I feel the deja vu.

RSS 2.0